KLITFEST

Speelplaats voor muzikale ontdekkingen

zaterdag 26 oktober

Klitfest viert de diversiteit van de underground scene in een rijkdom aan muziekgenres. Post-punk, dub en indie komen hier samen. Naast The Klittens staan ook The Homesick en Cocococaine (meer TBA) op het podium. Het raakvlak van deze muzikanten is hun DIY-mentaliteit en tijdens Klitfest floreert deze houding.

De eerste editie was een speelplaats voor muzikale ontdekkingen en vond plaats in een uitverkochte Cinetol, Amsterdam. Voor deze tweede editie slaan PAARD en The Klittens hun handen ineen. Sluit je aan bij The Klittens en wordt één van hun beste vrienden tijdens Klitfest voor een nachtje in hun muzikale en creatieve droomwereld.

garage post-punk
koop tickets
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

The Homesick
The Homesick combineert post-punk ritmes met melodieuze, eigenzinnige pop in een experimentele mix van geweldige nummers. De band bestaat sinds hun eerste EP Television uit 2013 en bracht hun debuutalbum Youth Hunt (Subroutine) uit in 2017. The Homesick verrast iedereen met de single Soola. Zodra het nummer begint, wordt het duidelijk dat The Homesick een andere richting inslaat voor hun aankomende album.

COCO COCAINE
Onlangs gevormd in Den Haag, is COCO COCAINE het geesteskind van Luna Becking en Kate Oram, twee visionairs die een gemeenschappelijke passie hebben gevonden voor het verleggen van muzikale grenzen. Afkomstig uit diverse achtergronden, brengen ze een rijke mix van invloeden naar hun samenwerking, variërend van vrouwelijke post-punk tot de opwindende beats van house, gabber en tekno.
The Klittens
The Klittens Sinds hun ontstaan in 2018 zijn The Klittens uit de scheuren van de underground indie geklommen en hebben ze op enkele gerenommeerde podia gestaan. Door de aanstekelijkheid van pop en fuzz te mengen met een vleugje donkere post-punk, hebben ze een geluid gecreëerd dat echt en op een eigenzinnige manier hun eigen is.

KLITFEST

zaterdag 26 oktober

koop tickets