zaterdag 16 februari 2019

JULIA ZAHRA

Deze souldiva uit Bussum werd in 2013 de jongste winnares van: The Voice Holland en werd daarna ook nog eens de winnares van het achtste seizoen van: De Beste Zangeres van Nederland. Begin 2018 kwam naar EP ‘Something New’ uit, songs geschreven in de soul/pop traditie met een moderne feel. Voorheen Julia van der Toorn stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met coach Marco Borsato.

rnbSoul
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Haar debuutalbum kwam vlak na haar deelname aan TVOH uit, waarna ze belandde op de eerste plek in de iTunes-hitlijsten met ‘Oops… I did it again’ en ‘Empire State of Mind’. Ook zorgde het nummer dat ze bij De Beste Zangeres van Nederland speelde, ‘Just An Illusion’ nog eens voor een internationaal succes. Bij haar nieuwe plaat ‘Something New’ vertelt Julia: “Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen op gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn optredens”.

Augustus 2018 komt er een nieuwe single uit van deze EP, met daarbij ook een remix. Momenteel wordt er druk gewerkt aan nieuwe liedjes, waarvan jij volgend jaar tijdens haar voorjaarstour van kan genieten.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur