maandag 6 november 2017

JOSE JAMES

Ntjam Rosie

Met zijn zwoele cross-over tussen soul en hiphop heeft de Amerikaan het grote publiek al enige tijd voor zich gewonnen. José James, die vaak in één adem wordt genoemd met D’Angelo, verkoopt zaal na zaal uit en in november gaat hij dit net zo doen, bij ons in het Paard.

Archief
  • € 24,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Voor zijn laatste album had Jose een best speciale visie: “It’s the end of my jazz carreer, completely.” Dat behoeft natuurlijk wat uitleg. Ondanks dat James nooit vast heeft gezeten aan één bepaald genre is zijn 7e plaat “Love In A Time Of Madness” iets compleet nieuws. Probeer je een mix voor te stellen van moody soul, elektro pop met af en toe Afrikaanse folk. Lukt het niet? Luister dan maar gewoon zijn album en kom het vooral live aanschouwen op 6 november.

Ntjam Rosie
De Rotterdams/Cameroonse Rosie Boei gaat onder de artiestennaam ‘Ntjam Rosie’ het voorprogramma van José James op zich nemen. Wat je van deze prachtige vrouw kan verwachten is een hippe mix tussen pop, jazz en soul. Wellicht heb je haar al eens voorbij zien komen bij 3FM, DWDD of BNN, maar nu staat ze dus in de Grote Zaal van het Paard.

Paard over JOSE JAMES

Soulvol, jazzy en sexy met een vleugje hiphop. Ik hoop stiekem dat-ie nog wat tracks van zijn album Blackmagic (2010) doet, maar ook van zijn nieuwe werk zal menig vrouwenhart sneller gaan slaan. Conchitta Bottse,
Paard - Assistent programmeur
“This album is everything I love about music. The songs are so dope! For me its all coming full circle. This album takes it to the next level”

Jose James over zijn laatste album