JOKER OUT

dinsdag 5 december 2023 2023

Joker Out is de eerste jonge band die in de afgelopen tien jaar landelijke bekendheid heeft verworven in Slovenië. Sinds hun start in 2016 hebben ze gezorgd voor een heropleving van de livemuziekscene, die een nieuwe golf van jonge artiesten heeft aangewakkerd.

Het verhaal van Joker Out leest nu al als een biografie: slechts een jaar nadat ze een grote schoolband-contest hadden gewonnen, ontvingen de jongens een nationale muziekprijs, de ‘Zlata Piščal’ (gouden fluit) voor nieuwkomer van het jaar.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Na hun optreden op het Eurovisie Songfestival van dit jaar braken ze definitief door en begonnen ze Europa te veroveren. Met hun pakkende muziek, aantrekkelijke optredens, buitengewone podiumaanwezigheid en lof van sterren zoals Lewis Capaldi (“You fuckin’ smashed it!”), hebben ze veel succes op muziekplatforms (alleen al ‘Carpe Diem‘ heeft meer dan 15 miljoen streams op Spotify). Ze zijn nu klaar voor hun Europese tournee. Op 5 december zal Joker Out optreden in PAARD!

 

Support: Anna-Rose Clayton
De Britse singer-songwriter bracht met haar debuut-ep “When I Call My Friends” een neon roze elektropopwereld tot leven, gedreven door een meeslepende beat en haar zelfvertrouwen. Nu trakteert Anna-Rose Clayton ons op haar nieuwe single nEw Me, waarin haar aanstekelijke, dansbare en eigentijdse pop met een edgy twist duidelijk naar voren komt.