donderdag 13 juni 2019

JOAN AS POLICE WOMAN

Soul, blues, rock; Joan Wasser aka Joan As Police Woman laat geen labels op zich plakken. Deze tegendraadse singer-songwriter heeft invloeden van alle genres van het muzikale palet. Speciaal voor deze tour zal ze terug gaan naar de pure kern door de hoogtepunten uit haar oeuvre solo te presenteren met enkel en alleen piano en gitaar.

Klinkt als Soul, blues, rock We Are Public
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Joan Wasser is een muzikante in hart en nieren. Deze soulvolle multi-instrumentalist begon haar carrière als violiste. Hoewel ze klassiek is opgeleid, flirtte Joan al snel met verschillende genres zoals art-punk, pop, jazz en R&B. Haar eerste solo plaat onder de naam Joan As Police Woman werd in 2006 warm onthaald. Hierna ging het hard voor de Amerikaanse singer-songwriter. Ze bracht maar liefst 6 albums uit en werkte samen grote namen uit de muziekindustrie zoals Lou Reed, Rufus Wainwright en Anthony & the Johnsons. Voor het eerst sinds 2006 zal Joan solo op tour gaan, welke in het teken staat van haar nieuwe plaat ‘Anthology’; een ode aan haar voorgaande muzikale hoogtepunten.

Dit concert is seated en vindt plaats in de Grote Zaal.

Wasser is proof that veteran musicians can finesse and surprise

Kitty Empire voor The Guardian

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur