zaterdag 27 oktober 2018

JETT REBEL

Paradijsvogel Jett Rebel doet alles op gevoel. Muziek maken, optreden, leven. Met de release van de megahit Louise in 2013 stapte hij in een achtbaan die hem in de jaren daarna voerde langs ontelbare festivals, clubs en tv-optredens. Jett Rebel bracht zes albums uit, steeds passend bij zijn state of mind. Albums ja, want hij is van de vinyl. “Van een plaat luisteren van voor naar achter, en weer opnieuw. In plaats van een playlist van allemaal artiesten waarvan ik de naam niet ken en waarvan ik niet weet wat ze nog meer hebben gemaakt.”

 

 

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

In maart van dit jaar was er de blijmoedige radiohit Amy en in juni volgde de single Good Boy. Rock, but different. But rock. Een voorbode? Wie weet… Jett Rebel verwelkomt je bij zijn clubtour; 7 steden, 7 shows. Zeven keer een avond vol muziek en spektakel, een onvergetelijke show, zoals we van hem gewend zijn. And you are invited.

Nederland heeft weinig artiesten die zo veelzijdig zijn als Jelte Tuinstra en het ene na het andere uitstekende popliedje kunnen maken.

Maxazine