JENNIE LENA & THE FREE SOULS

vrijdag 13 oktober 2023 2023

Jennie Lena ‘stands out!’. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar zonder twijfel tot één van de beste zangeressen van Nederland. Op 13 oktober 2023 staat ze samen met haar nieuwe band The Free Souls op de bühne van de Kleine Zaal. Jennie groeide op met een rijk palet aan diverse muzikale stijlen. Soul, Blues, Gospel en Funk: welke stijl ze ook zingt, haar stem ís haar stijl.

Voor liefhebbers van Bente,
archief
  • €25,50 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

In 2009 begon ze als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze als solo artiest haar eigen liedjes ging schrijven en de podia veroverde. Zo stond ze in het Apollo Theatre in New York, L’Olympia in Parijs, Jazz a Viénne en vele andere podia en festivals in de USA, Azië en Europa. Ze tourde met Joss Stone en 7 jaar geleden brak ze door in ‘The Voice’ met haar versie van ‘Who’s Loving You’. Ondertussen zijn we 7 albums en heel wat festivals verder en kunnen we ook nieuwe muziek verwachten.

“ Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien. “

Nu.nl