JEF NEVE – THAT OLD FEELING RELEASE SHOW

Betoverende jazzy live band

donderdag 18 mei 2023 8380

LET OP: Deze show is op Hemelvaartsdag en dat betekent dus voor de meesten: vrij!

Jef Neve komt op 18 mei 2023 naar PAARD met een gloednieuw project!

Kun je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? Die avond die je nooit meer vergeet, omdat je zo genoten hebt? Zittend rond de tafel, de lichten een beetje gedimd, kaarsen of de open haard brandend, die fantastische fles die je hebt bewaard voor speciale gelegenheden staat open, maar bovenal ben je omringd door de meest dierbare mensen in je leven, mensen waar je van houdt en die ook van jou houden, mensen bij wie je je thuis voelt en die je volledig vertrouwt. En dan plotseling, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk.

Nou, dat, precies dat moment waarop je hart helemaal vervuld is, dat is het gevoel waarop dit album is gebouwd, dat is “That Old feeling”. Dus open je hart, neem de tijd om achterover te leunen, geniet van een goed glas van wat je maar wilt en laat deze muziek je meenemen op een reis met een grote glimlach!

Bekende en minder bekende songs passeren, naast eigen werk natuurlijk, de revue op That Old Feeling. Van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon, op de plaat ingezongen door een schare ongelofelijk straffe zangers en zangeressen (oa Madeleine Peyroux, Trijntje Oosterhuis, Johnny Manuel en Sam Sparro) .

archief
  • €30,00 *
  • Grote Zaal
  • 15:30
  • 15:30
Nieuwsbrief

Live wordt dit op een fantastische manier vertolkt, met de weergaloze “Mo” (Monique Harcum, VS/BE) en haar collega met de warmste stem die u in tijden hoorde Sam Merrick (UK) op zang. Doe daarbovenop nog een straffe ritmesectie (Nathan Wouters op bas, Jens Bouttery op drums) en de muzikale broer van Jef, Teus Nobel op trompet, en laat die bende aangestuurd worden door de man wiens vuur en passie uit de piano spat, en u zal snel verstaan wat er met “That Old Feeling” bedoeld wordt.

Bezetting:
-Jef Neve: piano
-Monique Harcum: vocals
-Sam Merrick: vocals
-Nathan Wouters: bas
-Jens Bouttery: drums
-Teus Nobel: trompet

Deze show is onderdeel van de Downtown Jazz Kickoff van Projazz.