zondag 26 mei 2019

JEANGU MACROOY

Vanaf het moment dat Jeangu Macrooy’s debuut uitkwam, stapt hij met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld: 3FM Talent, Popronde, voorprogramma’s voor o.a. Blaudzun en Selah Sue, terugkerende gast bij De Wereld Draait Door, en een nominatie voor een Edison als Beste Nieuwkomer Met zijn energieke optredens en indrukwekkende stembereik weet Jeangu moeiteloos de hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.

Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’, en van zijn nieuwe plaat ‘Horizon’ (8 februari) tot leven gebracht door Jeangu’s 8-koppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten. Jeangu’s nieuwe materiaal laat een ambitieus artiest horen die groot durft te dromen. Vol vertrouwen bewandelt hij zijn nieuwe weg, en dat gaat zijn show ongetwijfeld uitstralen!

''Al dansend en swingend perst Jeangu er de mooiste vocalen uit. Met extra blazers en achtergrondzang van onder meer zijn tweelingbroer ontstaat een groot dansfestijn waar de zanger het onbetwiste middelpunt van is.''

Milan Bos voor 3voor12