donderdag 30 juni 2022 8377

JB MEIJERS [GEANNULEERD]

Deze show hebben we helaas moeten annuleren. De ticketkopers ontvangen een mail. Niks ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] 

Weinig muzikanten drukten zo nadrukkelijk hun stempel op de recente nederpop als producer, songwriter én deel van de Common Linnets Jan-Bart Meijers. Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in om, onder meer, muziek uit deze show en recenter werk van zijn nieuwe album “The Beginning And Everything Before” helemaal alleen te spelen. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer/songwriter niet. Op 30 juni 2022 kun je JB Meijers bewonderen in PAARD.

Bluesbluesrockgitaarnederpop
Archief
  • € 20,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

JB heeft een indrukwekkende carrière als multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger. Zo heeft hij gewerkt met onder meer De Dijk, Acda en de Munnik, The Common Linnets, Solomon Burke, Mercury Rev, Carice van Houten, Peter Maffay, Barry Hay en vele anderen. Reden genoeg voor Bram van Splunteren om een documentaire over JB te maken, JB’s Paradise. Deze documentaire was op NPO3 in 2021 te zien. Je werd meegenomen in het verhaal, hoe deze topgitarist zichzelf na een moeilijke periode opnieuw uitvindt.

Meijers is een van de grootste Nederlandse talenten in de populaire muziek.

De Volkskrant