donderdag 8 maart 2018

JACQUELINE GOVAERT

Matthew Crosby

In 1999 werd Jacqueline Govaert als frontvrouw in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer I Would Stay. Na een reeks Top 40-hits en vier succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album Good Life en deze werd vier jaar later opgevolgd met Songs To Soothe, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts.

 

pop
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Lighthearted Years, het langverwachte nieuwe album van Jacqueline Govaert verschijnt op 20 oktober bij Universal Music. Op de plaat staat niet alleen de liefde centraal, de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan.

Als support komt Amerikaanse singer-songwriter Matthew Crosby mee. Hij werd geboren in een muzikale familie en begon al vroeg met het schrijven en spelen van zijn eigen muziek. Hij is sinds 2014 lid van platina-verkopende country Americana band The Commen Linnets. In 2016 heeft hij zijn eerste solo EP ‘’Take Only What You Can Carry In Your Hands’’, en deze lente kunnen we meer verwachten!

 

 

Van het meisje achter de piano tot een volwassen popartieste

Hans van der Maas, OOR