INTERGALACTIC LOVERS

woensdag 15 maart 2023 2023

Intergalactic Lovers is klaar om het volgende hoofdstuk in hun Intergalactische liefdesverhaal open te slaan. Na een pauze, persoonlijke tegenslagen en een akelige ontmoeting met covid, kwam de band met een mokerhard doorzettingsvermogen weer op de been. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Het nieuwe album Liquid Love klinkt zowel bekend als verfrissend. Meer dan ooit krijgen Intergalactic Lovers de voeten van de vloer via electronische texturen gemengd met de one in a million harmonieën die je van de groep gewend bent.

15 maart 2023 staan Intergalactic Lovers in PAARD!

archief
  • €18,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Flashback naar 2008. Barack Obama heeft de leiding over de VS, China is gastheer van de Olympische Zomerspelen en ‘Back To Black’ van Amy Winehouse domineert de hitlijsten. In België – in Aalst om precies te zijn – besluiten vier vrienden samen muziek te gaan maken. Een jaar later boekt Intergalactic Lovers haar eerste successen en in 2011 neemt de band met Greetings and Salutations (hun eerste album) op. Nu zijn de Intergalactic Lovers terug met nieuwe energie en een gloednieuw album: Liquid Love.

SUPPORT:

BLUAI is een 4-koppige meidenband uit Antwerpen. Ondanks hun verschillende achtergronden en interesses hechten de vier gelijk een band. BLUAI wil met hun muziek vrouwen inspireren om instrumenten te leren spelen, muziek te maken en het podium op te gaan. Hun emotionele en zachte indie muziek, doordrenkt met hoopvolle en verdrietige liefde. Invloeden als Skullcrusher, Julia Jacklin en Haim zijn vrij duidelijk aanwezig.

“ Tegenover het gerijpte, coherente geluid van Intergalactic Lovers staan naakte, indringende, eerlijke teksten. “

Written In Music