CUNTDOWN: The Ultimate Ballroom Battle Arena 360

Hosted by House of Vineyard

vrijdag 6 september 2024

Cuntdown is de ultimate ballroom battle arena waar teams samenkomen om te strijden, vogue down, & battle it out in de ring! In deze mini-editie heten we je welkom bij de Try Outs! 2 captains, Femme Queens, it-girls van de Dutch Ballroom Scene, worden uitgedaagd om hun ultieme team samen te stellen en de strijd aan te gaan, Ballroom style. No house affiliation, just pure talent!

Na de battles ’telt’ onze Cuntdown Clock af en is het aan het publiek om de winnaar aan te moedigen. Het team dat het publiek het hardst laat juichen neemt een CASH-PRIZE mee naar huis! Wees samen met ons getuige van het drama, de passie en het ultieme spektakel, Cuntdown! Wie wordt “The Ultimate Champion of CUNT? Jij beslist!

koop tickets
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief
Architect Rem Koolhaas ontwierp een modulaire concertzaal voor de Grote Zaal, waarin de balkons uitschuifbaar zijn. Hierdoor kan het podium middenin de zaal geplaatst worden, wat een unieke setting creëert: een arena waarin artiesten het middelpunt vormen, omringd door de balkons. Dit zorgt voor een intieme, unieke en spannende ervaring. Tijdens deze concerten en clubnachten staat het publiek 360° rond het podium, wat een totaal nieuwe beleving van onze iconische zaal biedt. PAARD360° is het best bewaarde geheim van de Grote Zaal.

PAARD360°: Vindt het eerste weekend van september plaats. 

360 logo zwart

Hosted by House of Vineyard
Amber Vineyard as Machine Milf
Elly Vineyard as Hurricane Papi.
DJ Frandy Perez
More info TBA

Wil je meedoen aan de Tryouts? Stay tuned for more info: Inschrijvingen openen 1 aug

CUNTDOWN: The Ultimate Ballroom Battle Arena 360

vrijdag 6 september 2024

koop tickets