HET ZWARTE SCHAAP

zondag 12 januari 2020 2020

Het Zwarte Schaap komt met een spoken word en poëzie avond in het Paardcafé. Het Zwarte Schaap is een groep jongeren die een avond in het thema van zwarte schapen in Den Haag organiseren. Wanneer voelde jij je als een zwart schaap en hoe was dat? Op deze avond zijn alle zwarte schapen welkom. Met een fantastische line-up met poëten uit Den Haag en omstreken die graag hun ervaringen willen delen. De disciplines van de poëten zijn erg divers van elkaar. Poëten met een urban rap achtergrond, literaire achtergrond of beginnend zullen het podium betreden.

archief
  • Paardcafé
  • 19:00
  • 19:00
Nieuwsbrief

Met andere woorden: spoken word, poëzie en alles daar tussen in. De poëten line-up bestaat uit Alexander Franken, Hermes Barzelini, Benzo Karim, Amara van der Elst, J-Benito, Rienayasa Lamp-Antonia, Geoffrey en Glodi. Het publiek wordt ook uitgenodigd mee te doen. Met als muzikale gast TING en host van de avond de Droominee belooft het een geweldige eerste editie te worden!

Julien Gouweleeuw is een acteur, zanger, schrijver, rapper en spoken word artist uit Den Haag. Misschien heb je een nummer gehoord of een optreden gezien van J-Benito, of misschien zag je Julien in die ene aflevering van GTST laatst, of misschien was je aanwezig bij een van de musicals waar hij in speelde. Het kan allemaal! Julien, aka J-Benito is een veelzijdige artiest die niet graag stilzit.

TING is een Filippijnse, R&B en neo-soul singer-songwriter, gevestigd in Nederland. Opgroeiend met R&B, jazz en soul, moedigde haar moeder haar aan om haar reis in de muziek voort te zetten. Het meisje dat in de woonkamer begon te zingen met een speelgoed karaoke set, begon op dertienjarige leeftijd met kleine evenementen. Uiteindelijk vond ze haar flair in het schrijven van liedjes waarin ze zichzelf begeleidde met een piano. Naast muziek besteedt ze haar vrije tijd aan fotografie, literatuur en het bewonderen van de natuur zelf. TING gelooft in de energie van het Taoïsme en de warme cultuur van de Filippijnen zal altijd een deel van haar blijven. TING luistert veel naar Summer Walker, Phill Collins, YEBBA, enz. Haar reis begon met soul en jazz geluiden vanwege de groep Xscape met hun nummer “Tonight” uit de jaren negentig. Maar de artiest die een grote impact op haar leven heeft gehad is Enya, aangezien TING’s moeder het introduceerde aan haar. TING heeft een jazz, soul sound in haar stem en muziek. Ze kan de emotie van nummers meer in dit genre voelen. Het geeft de ultieme vrijheid aan haar unieke jazzachtige verhalen terwijl ze zingt met een dynamische en geruststellende stem.