maandag 10 september 2018

HEROES: TOOTS & THE MAYTALS

De mannen van Toots and the Maytals, ofwel The Maytals, behoren tot de grondleggers van reggaemuziek. De groep werd opgericht in 1962, toen de populariteit van ska een hoogtepunt bereikte op Jamaica en met hun heerlijke vibes en enorme hit ‘Do The Reggae’ veroverden ze de rest van de wereld. En dat is alweer 50 (!) jaar geleden!

Archief
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De sterke vocale inbreng van Frederick ‘Toots’ Hibbert wordt vaak vergeleken met die van Otis Redding. Misschien is dat een verklaring waarom ze met 30 platen op nummer één de recordhouders zijn van het nummer 1-hits in Jamaica. Op 10 september staan deze legendes in het Paard, en daar MOET je natuurlijk bij zijn!

Afbeeldingsresultaat voor toots and the maytals

HEROES
In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2022 kiest Paard uit al haar programma’s 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen. Met dit label zetten we de artiesten in de spotlights die een belangrijke rol in de pophistorie spelen en plaatsen hen in muziek-historisch perspectief. Lees de bizarre weetjes, de anekdotes, persoonlijke verhalen en waarom nu juist deze artiest in Den Haag speelt.
Iedereen kan meesparen met de originele Heroes-map! Het enige wat je hoeft te doen is de Paard Heroes map aan te schaffen voor €2,50. Kijk voor meer info op www.paard.nl/paard-heroes/