vrijdag 12 oktober 2018

HEROES: RADIO BIRDMAN

HEROES
In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2022 kiest Paard uit al haar programma’s 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen. Met dit label zetten we de artiesten in de spotlights die een belangrijke rol in de pophistorie spelen en plaatsen hen in muziek-historisch perspectief. Lees de bizarre weetjes, de anekdotes, persoonlijke verhalen en waarom nu juist deze artiest in Den Haag speelt.

Iedereen kan meesparen met de originele Heroes-map! Het enige wat je hoeft te doen is de Paard Heroes map aan te schaffen voor €2,50. Kijk voor meer info op www.paard.nl/paard-heroes/ 

Voor de eerste keer sinds 8 jaar komen drie van de zes originele bandleden samen, en gaan ze op tour. Een unieke kans om deze legendarische underground band live te zien.

Koop tickets
  • € 24,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Australische band Radio Birdman is opgestaan in ’74 en liet zien hoe serieus zij de term ‘high energy’ daar Down Under nemen. Als pioniers van de (proto-)punk moeten The Clash (diezelfde agressie!) en The Stooges goed naar hen geluisterd hebben, stop deze bands in een mix en zet het op een surfboard met een turbo-motor en je hebt zo ongeveer het RB-geluid te pakken. Deze avond wordt legendarisch, niet het minst omdat drie van de zes originele bandleden voor het eerst sinds 8 jaar samen komen. Gebalde vuisten in de lucht en gáán.

It wasn’t the usual combination of drugs and booze that did them in: it was poverty, depression and poisonous internal dynamics.

The Guardian

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur