zondag 10 oktober 2021

HERFSTFEST KIDS

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Speciaal voor de kleintjes (4-10 jaar) is er ‘Herfstfest KIDS‘: een interactief kinderprogramma waarbij kids ook meteen zelf aan de slag gaan met de basis beginselen van het drummen! In de vorm van workshops wordt de basis uitgelegd van drummen en muziek. Ideaal voor kids om kennis te maken met de wereld van drums & percussie. Meetrommelen, stampen en bewegen dus!

drumspercussie
Archief
  • € 7,50
  • Kleine Zaal
  • 13:00
  • 13:30

*incl € 2,50 servicekosten

HERFSTFEST beleeft dit jaar zijn zevende editie. Op zondag 10 oktober gaat het drumfestival in aangepaste vorm door in onze Grote Zaal.  Het festival, meermaals verkozen tot favoriete drum-event door lezers van de Slagwerkkrant, trekt normaal zo’n 750 bezoekers uit het hele land en bracht afgelopen jaren de grootste drummers ter wereld naar Den Haag. Zo stonden o.a. Dennis Chambers (Santana), Aaron Spears (Ariana Grande) en Terry Bozzio (Frank Zappa) eerder op het programma.