zondag 15 oktober 2017

HERFSTFEST

Drumfestival Herfstfest is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma wordt spectaculair, met optredens en workshops door vele (inter)nationaal bekende drummers in de grote én kleine zaal, een drumbeurs, jams en ‘shed sessions’ in het café, snelheidswedstrijden, give-aways en zelfs ‘drumfood’.

We Are Public
Koop tickets
  • Normaal €17,50 | Combiticket Mondriaan Jazz (14 okt) €32,50
  • Beide zalen en cafe
  • 12:30
  • 13:00

*incl € 2,50 servicekosten

TERRY BOZZIO OP HERFSTFEST
Drumlegende headliner op 3e editie drumfestival in Paard 

Niemand minder dan TERRY BOZZIO komt op 15 oktober naar HERFSTFEST. Deze drumlegende staat bekend van zijn werk met o.a. Frank Zappa, Jeff Beck, UK en niet in de laatste plaats vanwege zijn indrukwekkende solocarrière met een minstens net zo indrukwekkend drumstel.

“I’m looking forward to this extensive European tour in October – November 2017. I’ll have some new pieces to play on my big kit & hopefully some surprises for you in this new show.” – Terry Bozzio

Ik ben trots, overweldigd én enorm vereerd om aan te kondigen dat een van mijn jeugdidolen en drumlegende TERRY BOZZIO naar HERFSTFEST komt!” – aldus organisator Koen Herfst.

Kaartverkoop start vrijdag 23 juni om 12:00 uur. Wees er snel bij; early bird tickets zijn slechts €10 (ex fee).

OVER HERFSTFEST
Dit gloednieuwe drumfestival is een initiatief van de bekende Haagse drummer Koen Herfst en het Haags Pop Centrum, de plek waar Herfst zijn drumstudio heeft. De eerste editie vond in oktober 2015 plaats in het HPC in Loosduinen en was een overdonderend succes. Op zondag 15 oktober 2017 vindt de derde editie plaats in dé poptempel van Den Haag; het Paard. HERFSTFEST wordt georganiseerd door Koen Herfst, in samenwerking met de Slagwerkkrant, het Haags Pop Centrum en Paard.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.