vrijdag 20 december 2019

HAPPY FEELINGS

Oh yess! Happy Feelings komt weer naar Paard! Samen met onze beste artiesten uit stad en land gaan we Paard dubbel en dwars op z’n kop zetten als nooit te voren! Het leukste feestje brengt je een overvloed aan ballonnen en vrolijke mensen alleen maar Happy Feelings.

Ons motto: altijd blijven lachen! Wij gaan er voor zorgen dat je net wat vrolijker wordt, net wat harder gaat lachen en wat blijer gaat dansen. Dit in combinatie met al onze Happy Feelings tunes moet onze grote glimlach jouw avond onvergetelijk maken!

Discohitjeshouse18+
Archief
  • Early Bird 11,99 | Normal Ticket 14.99
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

HAPPY FEELINGS
Met een bijzonder trouwe en enthousiaste achterban zijn hun events altijd binnen mum van tijd uitverkocht. Het geheim? Happy Feelings dus. Ze draaien alsof het rondjes zijn, en leggen de meest uiteenlopende genres moeiteloos aan elkaar. Zo weten ze elke vibe binnen de kortste keren tot in de hoogste regionen van extase te brengen. Gillende vrouwen, huilende mannen, niets nieuws voor Happy Feelings. Met de zeroes als speelveld, de 90’s als basis, house als thuiskomer en disco als troetelkind is geen dansvloer voor hen veilig.

Voor iedereen die wel houdt van een huisfeestje met een flinke dosis gezelligheid!

– Joep de Bruin (organisator en oprichter Happy Feelings)