HANDSOME POETS en ORANGE SKYLINE

Verfrissende indie pop van eigen bodem

zaterdag 22 december 2018 8365

Op 22 december komen de indie pop bands Handsome Poets én Orange Skyline naar het Paard voor een double-bill show van hoge, catchy pop kwaliteit. De knappe dichters van Handsome Poets ken je misschien van giga-hit ‘Sky On Fire’ en Vrienden van Amstel en samen met de 3FM Serious Talent’s Orange Skyline gaan ze jullie keihard laten dansen.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Handsome Poets:
Een nummer in een grote Hollywood film scoren met Hailee Steinfeld en Woody Harrelson, lukt toch maar weinig mensen. Maar deze mannen kunnen met trots zeggen dat het hun gelukt is. Ontstaan in 2010, met meer dan 500 shows op de teller, in vele TV programma’s gespeeld en te horen bij elk radioprogramma beginnen ze in 2018 een nieuwe seizoen. Met hun kersverse single ‘Make It Better’ (die ook weer knalt op alle radio stations) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

Orange Skyline
Van het debuutalbum dat Orange Skyline vorig jaar uitbracht werden de beide singles “Sound & Fury” en “Hotel Rooms” 3FM Megahit en Radio 2 Topsong.
Deze winter keert Orange Skyline met een tour terug naar de Nederlandse clubs. Naast hun bekende hits zullen ze ook gloednieuw materiaal van het aankomende tweede album spelen!