zaterdag 22 december 2018

HANDSOME POETS en ORANGE SKYLINE

Op 22 december komen de indie pop bands Handsome Poets én Orange Skyline naar het Paard voor een double-bill show van hoge, catchy pop kwaliteit. De knappe dichters van Handsome Poets ken je misschien van giga-hit ‘Sky On Fire’ en Vrienden van Amstel en samen met de 3FM Serious Talent’s Orange Skyline gaan ze jullie keihard laten dansen.

Archief
  • € 10,00
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Handsome Poets:
Een nummer in een grote Hollywood film scoren met Hailee Steinfeld en Woody Harrelson, lukt toch maar weinig mensen. Maar deze mannen kunnen met trots zeggen dat het hun gelukt is. Ontstaan in 2010, met meer dan 500 shows op de teller, in vele TV programma’s gespeeld en te horen bij elk radioprogramma beginnen ze in 2018 een nieuwe seizoen. Met hun kersverse single ‘Make It Better’ (die ook weer knalt op alle radio stations) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

Orange Skyline
Van het debuutalbum dat Orange Skyline vorig jaar uitbracht werden de beide singles “Sound & Fury” en “Hotel Rooms” 3FM Megahit en Radio 2 Topsong.
Deze winter keert Orange Skyline met een tour terug naar de Nederlandse clubs. Naast hun bekende hits zullen ze ook gloednieuw materiaal van het aankomende tweede album spelen!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur