HAEVN

Dromerige songs afgewisseld met uptempo electro pop.

donderdag 19 april 2018 8364

Tot op de dag van vandaag is de onverwachte start van het Nederlandse muziekduo HAEVN een aaneenschakeling van successen. Terwijl Marijn van der Meer nog werkte als copywriter en Jorrit Kleijnen als filmcomponist kwam HAEVN in het internationale circuit terecht.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Nadat hun single ‘Where the heart is’ bij toeval op het hoofdkantoor van Volvo terecht kwam vloog het nummer de hele wereld over in de internationale campagne van het automerk. Hun tweede single werd al snel mega hit op vrijwel elk radio station en hun nieuwste single werd meteen opgepakt door Netflix hitseries ‘Riverdale’ en ’the Royals’. Talking about succes!

In februari slingert HAEVN met hun lang verwachtte debuutalbum 13 nieuwe tracks de wereld in. Jorrit: ‘Onze missie is om binnen de popmuziek weer echte verhalen te vertellen. We luisteren veel naar Leonard Cohen, Bruce Springsteen en Sting, mensen die echt wat te vertellen hebben. Wat een groot contrast is met de hedendaagse ‘snappy en snel verteerbare’ muziek is.

Support:
De uit Londen afkomstige singer-songwriter Will Knox heeft al een tijdje sterke banden met Nederland. Zo werkte hij al samen met Miss Montreal en Dotan, waarmee hij een buma/stemra award binnensleepte. Zijn album ‘The River Ink’ kwam vorig jaar uit tijdens een uitverkochte release show en op 19 april staat hij als support act van HAEVN in onze Grote Zaal.