vrijdag 26 oktober 2018

HAAGSE POPWEEK ONE LOVE REGGAE SPECIAL

2 Bands en een DJ/Sound System

DJ: Apache Sound
20:30 The Frontliners
22:00 The Hague Reggae All Stars

Een avond vol reggae met The Hague Reggae All Stars, The Frontliners en een DJ set van Apache Sound!
The Hague Reggae All Stars is een collectief van muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots hebben verdiend. Wat je kunt verwachten? Energieke Roots Rock Reggae geblend met jazz en soul en reggae juweeltjes van helden en legendes als Bob Marley, Burning Spear, Max Romeo,The Abyssinians, John Holt, Yellowman, Sly & Robbie en vele anderen.

Archief
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De sleutelwoorden van de Frontliners zijn ‘’Love’’, ‘’Unity’’, ‘’Peace’’ en ‘’Justice’’ en dat is dan ook gelijk de boodschap die ze uitdragen in de roots reggaemuziek die ze spelen. De band haalt hun inspiratie van zowel oude bekenden, zoals Third World, Burning Spear en Jacob Miller, maar ook nieuwere artiesten zoals Etana en Raging Fyah. Wanneer ze optreden spelen ze vooral eigen werk, maar vaak komen er ook prachtige covers voorbij.

*One love refers to the universal love and respect expressed by all people for all people, regardless of race, creed, or color.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur