zaterdag 11 november 2017

GUUS MEEUWIS & THE MONKEY SANDWICH BAND

Vanwege enorme belangstelling mogen we een tweede show van Guus Meeuwis aangekondigen. Op 11 november laat hij met The Monkey Sandwich Band nieuw materiaal horen wat nog op album moet verschijnen. Een nieuwe cd wordt medio mei 2018 verwacht. Uiteraard gaat zijn gi-gan-ti-sche koffer met bekende hits ook mee naar Paard: ‘Brabant‘, ‘Per Spoor‘, ‘t Dondert en ’t Bliksemt‘, ‘Tranen Gelachen‘, ‘Het Is Een Nacht‘, ‘Geef Mij Je Angst‘ om er maar een paar te noemen. Overbodig om te zeggen dat dit weer een feest van jewelste wordt.

 

Pop/Rock
Archief
  • € 35,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Onlangs verraste de sympathieke Brabander vriend en vijand op Pinkpop: “Meeuwis bleek de verrassing van het festival met een ovationeel onthaalde show,” aldus Algemeen Dagblad. 3voor12 sprak over “de langste polonaise van Landgraaf” en NRC “één van de leukste optredens van het festival.”

Over het optreden met de Monkey Sandwich Band zegt Guus: “We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album,” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

 

Alles werd uit volle borst meegezongen terwijl liters bier door de zaal getransporteerd werden.

Maxazine

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.