zaterdag 20 juli 2019

GRAUZONE SUMMER SPECIAL

Let op! Vanwege de slechte weersverwachting wordt de Grauzone Summer Special verplaatst van strandtent Whoosah naar de Kleine zaal van het PAARD. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.

We hebben toffe DJ’s en veel exclusieve acts, want de Belgische post-punkers Whispering Sons, het New Yorkse noise duo Uniform en de LA rockers Zig Zags spelen alleen op de Summer Special en nergens anders in Nederland! En dan hadden we het nog niet over zZz die sinds lange tijd hun Amsterdamse hol uitkruipen en de Haagse Demon Eyes die hun 2e show spelen in Den Haag.

 

industrialNew Wavepost-punkFestival
Archief
  • € 20,00
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 15:00
  • 15:00

*incl € 2,50 servicekosten

Whispering Sons
De Belgische post-punk band Whispering Sons is als een soort maniakale stoomtrein op een koers belandt die nog steeds niet in snelheid vertraagt. Donkere, onheilspellende en dynamische songs worden die met verve worden gespeeld zullen zeker ook op deze summer special keihard binnenkomen.

zZz
Het duo van Björn Ottenheim (drums & vocals) en Daan Schinkel (organ & synths) zorgt voor een duizelingwekkende mix van drone, electr en 50’s R&B met een punk-attitude. Als een kruising tussen Suicide, Silver Apples en Depeche Mode.

ZigZags
LA Punkband Zigzags bevindt zich in goed gezelschap met platen op CastleFace (van Thee Oh Sees opperhoofd John Dwyer) en het gelauwerde In The Red Records. Hun laatste plaat werd geproduceerd door Ty Segall, en staat werkelijk bol van de zware, fuzzy riffs.

Uniform
Industrial metal duo bestaande uit zanger Michael Berdan en gitarist/programmer Ben Greenberg. Keiharde en benauwende muziek in de beste zin van het woord, met het ene been in de chaos van punk en het andere in de metal/hardcore.

Demon Eyes
Demon Eyes’ bandleden hebben een indrukwekkend CV in het Heavy circuit met samenwerkingen met John Baizley (Baroness) en Scott Kelly (Neurosis), The Deaf, Death Alley en Vanderbuyst.
Deze ‘Newest Dutch heavy rock band’, ontlokt laaiend enthousiaste kreten als “ridiculously good riffs, like Tony Iommi’ van de pers.

Pasiphae
‘You can expect sweaty thrills aplenty and bags of rhythmic energy of her performances.’ Pasiphae’s is een van de snelst opkomende DJ’s uit de Haagse scene.

Ofra
Electro, wave, techno en synthpop, en hier en daar een vleugje keiharde punk.