vrijdag 3 mei 2019

TDI Presents: GOSTO

The Daily Indie Presents

De perfecte soundtrack voor een slapeloze warme zomerse nacht, daar zorgt deze zanger, multi-instrumentalist, songwriter en producer voor. Roel Gosto Vermeer komt binnenkort met een nieuw repertoire! Waar zijn eerdere werk deed denken aan James Blake en Chet Faker, kunnen nu ook liefhebbers van Frank Ocean en Prince elkaar de hand schudden bij de soulvolle liedjes van zijn nieuwe werk. Een warme mix van soul, triphop, dub en eigentijdse elektronica .

 

Klinkt als James Blake, Thom Yorke, Chet Faker en Frank OceanelektronicaSoultriphop
Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op zijn tweede album gaat GOSTO op zoek naar de balans tussen Melancholie en Levenslust, het donkere en het lichte. Geproduceerd samen met Will Knox en Benny Sings. Eerste voorproefje “Prisoner” gaat als een speer met inmiddels meer dan 300.000 streams, en staat inmiddels ruim 10 weken op de playlist van NPO Soul & Jazz en KX Radio.

Ook live is er een stap gezet met een nieuwe volledige 5-mans formatie, waarmee de show duidelijk een meer “live” karakter heeft dan zijn eerdere set-up. Ook het repertoire van zijn debuut-album heeft een upgrade gekregen voor de liveshow. Hoe ziet het er nu uit? Check hier de aftermovie van zijn show in Paradiso in september.

Ergens tussen de elektronische puntigheid van Klangstof en de jazzy vibes van Homeshake bewijst de band zijn geheimzinnige eigenzinnigheid die gemakkelijk in de grotere zalen van het festival had kunnen staan, maar juist hier helemaal op zijn plek is vanavond.

The Daily Indie