donderdag 3 mei 2012

GORGOROTH: THE EUROPEAN METAL CHAINSAW MASSACRE TOUR 2012 PART II

Helaas is het optreden van Gorgoroth op 3 mei 2012 in Paard van Troje gecancelled. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd bij het punt van aankoop. Mensen die een e-ticket hebben aangeschaft, krijgen bericht over retournering.

Hard
Archief
  • € 20,00
  • € 15,00
  • Grote zaal
  • 17:30
  • 18:30

*incl € 2,50 servicekosten

 Excuses voor het ongemak.

WITH GUESTS ABIGAIL WILLIAMS & SLAUGTHER DENIAL

Gorgoroth verwierf in 2004 een ware cultstatus in de black metal scene met een inmiddels beruchte show in Polen. Tijdens dit optreden sierden schapenhoofden op stokken en drie naakte gekruisigde modellen het podium. Zou de band weer tachtig liter schapenbloed gebruiken tijdens hun show op 3 mei in Paard van Troje te Den Haag?

De Noorse band heeft, sinds haar oprichting in 1992, al 25 verschillende bandleden gehad. Met de oprichter en lead gitarist Infernus als enige oorspronkelijke lid. De naam “Gorgoroth” is afkomstig van het boek van J.R.R. Tolkien, “The Lord of The Rings” en staat heel toepasselijk voor de verschrikkelijke asvlakte van het land van het kwaad, oftewel Mordor. Op het net verschenen album “Under The Sign Of Hell” worden thema’s als satanisme en anti-christendom aangesneden. Met bandleden als Pest, Infernus en Tormentor beloofd het een duistere en helse avond te worden vol gruwelijke black metal uit Noorwegen.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.