GIANTS OF BLUESROCK [GEANNULEERD]

De giganten van de Britse bluesrock komen naar PAARD!

zondag 12 maart 2023 8380

Let op: Giants of Bluesrock is geannuleerd. Tickethouders ontvangen binnenkort informatie over de refund.

Veel Bluesrock bands zijn ons inmiddels ontvallen maar GIANTS OF BLUESROCK maakt de muziek weer springlevend. Veteranen van de Britse bluesrock spelen de sterren van de hemel met Dr. Feelgood, Jim Kirkpatrick, Mike Ross, en Matt Pearce & The Mutiny.

GIANTS OF BLUESROCK wordt gepresenteerd door PDH Bookings.

archief
  • €25,50 *
  • Kleine Zaal
  • 15:30
  • 15:30
Nieuwsbrief

Dr. Feelgood
Dr. Feelgood is een Engelse pubrockband, opgericht in 1971, afkomstig uit Canvey Island, Essex. De groep is vooral bekend van vroege singles als “She Does It Right”, “Roxette”, “Back in the Night” en “Milk en alcohol “. Hoewel hun commercieel meest productieve jaren de vroege tot midden jaren zeventig waren, blijft een versie van de band tot op de dag van vandaag toeren en opnemen.

Claptunes
Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig, onvoorspelbaar. Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Claptunes brengt een tribute aan ‘Mr. Slowhand’. Een muziekreis door de Clapton-decennia, die de luisteraar meeneemt naar Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en uiteraard het solowerk van Eric Clapton. Clapton-classics als Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love, Layla en Crossroads komen uiteraard voorbij, maar evengoed de wat minder bekende stukken uit het omvangrijke oeuvre van Eric Clapton. Claptunes gaat altijd uit van de originele versies, maar schuwt hier en daar een eigen sausje niet. Dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie staan daarin centraal. Een tribute ja, maar wel op een eigenzinnige manier. Precies zoals Clapton was.

The Bintangs
The Bintangs is één van de langst bestaande Nederlandse Rhythm en Blues band. In 1961 begonnen ze als een indorock band maar ze kenmerkten zich al snel met een ruigere blues achtige stijl. De band heeft 24 albums uitgebracht en zaten in 1985 al op hun 33e bezetting. Na al die jaren blijven ze nationaal en internationaal een fantastische en succesvolle act.