GAVIN DEGRAW

vrijdag 13 oktober 2023 2023

Singer-songwriter Gavin DeGraw, schoot met zijn debuutalbum Chariot direct raak en scoorde een monsterhit met zijn nummer I Don’t Wanna Be. Op 13 oktober 2023 betreedt hij de bühne van de Grote Zaal. De Amerikaan verweeft moeiteloos verschillende genres als pop, soul, country, folk en funk. Hiermee creëert hij een aanstekelijke, gevoelige, maar toch dansbare mix.

pop
archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Op zijn nieuwste album neemt DeGraw je mee op een reis langs zijn meest betekenisvolle herinneringen en waardevolle lessen. Dit alles met zijn herkenbare stem en pianogeluid, verpakt in een kalmerend jasje.

Support: Sophia
De jonge zangeres Sophia verovert langzaam maar zeker de wereld met haar prachtig heldere stem. De Nederlandse staat bekend om haar Engelstalige pop-meets-singer-songwriterliedjes. Op 17-jarige leeftijd won ze The Voice of Holland met haar originele nummer Alaska. Nu schrijft ze samen met haar band véél nieuwe nummers, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. De zangeres houdt er grote ambities op na. Zo is het haar missie om van muziek haar leven te maken en blijft ze nummers schrijven met een goede hook.