zaterdag 28 maart 2020

GALLOWSTREET [UITGESTELD]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer.

Op dit moment staat de telefoon roodgloeiend en stromen de mailtjes binnen. We vragen uw begrip en niet te bellen naar Paard omdat we momenteel niet iedereen van een antwoord kunnen voorzien.

————————-

afrobeatfunkHip Hop-
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Amsterdamse brass band Gallowstreet brengt op 26 maart haar derde album ‘Our Dear Metropolis’ uit. Een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. Met Our Dear Metropolis stelt de band de vraag “van wie is de stad?”. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Van de Galgenstraat naar Amsterdam Noord, waar de band haar wortels heeft uitgeslagen aan ‘the Strip’. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.  Met de albums “Battleplan” en “Hot Lava Sex Machine” is Gallowstreet een frisse wind binnen het brassband genre. De band geeft een eigenzinnige interpretatie aan wat je met blaasinstrumenten kan doen.

Support: LYMA
LYMA is een zanger, producer en songwriter die al eens heeft samengewerkt met Gallowstreet, wat een perfecte reden is om de avond met hem op te warmen. De muzikant uit Amsterdam klinkt een beetje als D’Angelo of Dam Funk, maar kan veel verschillende stijlen aan,  waaronder future soul en Caribische soca. Deze heerlijke cocktail van genres zullen je zeker verrassen!