dinsdag 24 mei 2022 8377

FROUKJE

Deze show is verplaatst vanaf 28 november 2021 naar een nieuwe datum: 24 mei 2022De middagshow en de avondshow van de oude datum zijn samengevoegd.  Froukje haar show in mei zal plaatsvinden onze Grote Zaal en de deuren openen om 19:30. Je tickets uit november blijven geldig,  ticketkopers hebben ook een mail ontvangen! 

——–

Plots uit het niets daar is ze: Froukje. Met een eerste single begin 2020 ‘Groter Dan Ik‘ profileert ze zichzelf in een klap als één van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. Het nummer gaat mega viraal op internet en brengt haar op de radar van landelijke media als DWDD en 3voor12.

In rap tempo volgt een tweede single ‘Ik Wil Dansen’, wederom een schot in de roos die raakt aan relevante existentiële thema’s en bol staat van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook een scherpschietend en vakkundig talent voor melodie. Beide nummers in korte tijd goed voor tonnen views en elk meer dan een miljoen streams.

Ze tekent een contract bij het platenlabel Top Notch. Haar debuut-EP ‘Licht & Donker‘ volgt en het bewijs is overduidelijk: Froukje is hier om te blijven. Want geloof ons, van deze pientere dame gaan we in 2021 nog héél veel horen. Als fonkelende ster en stip op de horizon staat ze 19 november bij ons in PAARD!

alternatieve poppop
Archief
  • € 17,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Froukje Veenstra, de 19-jarige Rotterdamse is jong, maar heeft wel wat te melden. En ook als je het niet wil horen, maakt Froukje kans je voor haar te winnen met haar pakkende popliedjes. Woorden zijn een manier om wat er in je hoofd zit de wereld in te krijgen, en dit is precies wat Froukje doet. Zet deze woorden op dansbare beats en meeslepende melodieën, en je krijgt iets wat een Froukje-plaat zou kunnen zijn.

"Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”

– Groter Dan Ik, Froukje.