FOLKFEST 2016

Line up: Fiddler's Green, Uncle Bard & the Dirty Bastards, Smokey Bastard, The Moorings & Bunch of Bastards.

zondag 27 november 2016 8358

Het leukste reizende folkrock festival van Europa komt voor het eerst naar Den Haag. Folkfest neemt vijf topbands mee die er op zondag 27 november van 3 uur s’ middags tot 11 uur ‘s avonds een heerlijk feest van gaan maken in Paard van Troje! Op deze editie van Folkfest staan Fiddler's Green, Uncle Bard & the Dirty Bastards, Smokey Bastard, The Moorings, Bunch of Bastards en Pyrates op het programma.Hou je bier hoog, haak in en stamp mee! 

Roots
archief
  • Grote zaal
  • 13:30
  • 14:00
Nieuwsbrief

De Duitse speedfolkrockers van Fiddler’s Green hebben in Nederland eigenlijk geen inleiding meer nodig… overal waar ze spelen is het feest! Bij een festival als dit kan een band als de Italiaanse folkrockers Uncle Bard & the Dirty Bastards niet ontbreken. Folk’n’roll in de hoogste versnelling!  Het Britse Smokey Bastard gooit het tempo nog iets omhoog met hun energieke punkfolk! Supersnelle accordiondeuntjes en banjo riffs! En als het gaat om echte folk dan kom je uit bij The Moorings. Ze komen dan wel uit Frankrijk, maar eigenwijs als ze zijn, maken ze gewoon lekker Ierse folk. En over eigenwijs gesproken, de Pyrates zijn ook van de partij om de zeemansliederen in folkstijl te brengen.  Aarrrr! En die full force folk, met invloeden van Pogues en Flogging Molly hier en Dropkick Murphys en Mahones daar, daar hebben we Bunch of Bastards voor. Deze ras-Nederlanders vatten traditionele folksongs bij de kladden en voegen er een flinke scheut energie, melodie en drank aan toe.

Irish Diner bij Hoender & Hop
Voor €40 (excl. servicekosten) krijg je zowel een ticket voor Folkfest 2016 als een Special Irish Diner bij Hoender & Hop op de Grote Markt in Den Haag (op loopafstand van het Paard van Troje). Let op! Er zijn maar een beperkt aantal tickets met deze speciale aanbieding beschikbaar.