zaterdag 1 februari 2020

FLOOR JANSEN

Dit concert is uitverkocht. Ben je verhinderd en wil je je ticket verkopen, kun je dit het beste doen via Ticketswap. Er bestaan ook andere bedrijven, die tickets opkopen en vervolgens voor een véél te hoge prijs doorverkopen (Ticketswap controleert zelf de prijzen). Let altijd goed op bij (door)verkopers van tweedehands tickets op social media zoals Facebook, want onder hen bevinden zich veel oplichters. Bij het kopen van deze (meestal veel duurdere) tickets, loop je ook nog eens het risico dat je ticket niet echt is en je uiteindelijk niet naar binnen kunt! Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.

Het is even schrikken voor conservatieve metalfans als ‘hun’ Floor Jansen aankondigt mee te doen aan De Beste Zangers. Maar de wereldberoemde zangeres (die met haar band NightWish stadions over de gehele wereld uitverkoopt) weet de harten van het Nederlandse publiek te veroveren én tegelijkertijd haar fans gerust te stellen. In het TV-programma laat Jansen namelijk haar enorme veelzijdigheid zien. Van popballads tot opera, van Nederlandstalig tot Latin, de in Goirle geboren zangeres kan het allemaal. Nu gaat Floor met de Marcel Fisser band, ook bekend van het TV-programma, op tour langs verschillende poppodia. ‘Shallow’, ‘Winner’ en ‘Mama’ is slechts een kleine greep uit het repertoire dat te verwachten valt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is!

Klinkt als Nightwish meets Vivaldi
Archief
  • € 31,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Floor Jansen heeft een imposant oeuvre opgebouwd in haar 20 jarige carrière: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Daarnaast won ze als meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland de prestigieuze Buma ROCKS! Export Award, en werkte ze met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

Special guest Henk Poort
Tijdens de opnames van De Beste Zangers op Ibiza leerden Floor en Henk elkaar kennen. De twee zingen samen alsof ze al jaren doen. Henk Poort zong bij diverse operahuizen in Europa en bouwde een breed repertoire op. Dat begon met engagements in Ulm en Krefeld waar hij zijn eerste Verdi-rollen zong: Macbeth, Rigoletto, Nabucco en Germont (Traviata). Maar ook Escamillo (‘Carmen’), André Thorel (Massenets ‘Thérèse’) en de titelrollen in ‘Eugen Onegin’ en ‘Guillaume Tell’. Als Jean Valjean in ‘Les Misérables’ en in de titelrol in ‘The Phantom of the Opera’ kreeg Henk Poort grote bekendheid bij een breed publiek.

Verdomme Floor!

Een zichtbaar ontroerde Tim Akkerman na een lied van Jansen in De Beste Zangers