FLEMMING

Frisse catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten

vrijdag 24 februari 2023 8380

FLEMMING (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle “Amsterdam” zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als op streamingdiensten. Opvolger “Zij Wil Mij” is onmiskenbaar catchy en vrolijk. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2022.

Voor liefhebbers van Suzan & Freek, Snelle
archief
  • €25,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, o.a. als songwriter en zanger in verschillende bands. In 2019 brengt de zanger zijn Engelstalige debuutalbum uit. Met zijn vocals op de hit “Miss You” (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten.

Nu maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

SUPPORT:

De popzangeres AISHA, die op groeide in een muzikaal gezin, is in 2020 begonnen met het uitbrengen van haar muziek. In haar Nederlandse popmuziek vertolkt ze ervaringen met ongezonde relaties en andere dagelijkse problemen die ze meemaakt. Dit alles met een krachtige stem en met een knipoog naar R&B.