FLAIRE

zaterdag 4 mei 2024 2024

Zaterdag 4 mei komt Flaire naar PAARD! De dansbare tunes van Flaire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een volle festivalzomer zetten MaxLorenzo, Holty en Yves Springer hun momentum onverstoord door. Met werk beïnvloed door pop, trance en house neemt het drietal het publiek mee op een onweerstaanbare trip vol lekkere synths, strakke beats en kwetsbare Nederlandstalige teksten.

pop Synth-pop trance
archief
  • €18,00 *
  • Kleine Zaal
  • 20:05
  • 20:30
Nieuwsbrief

2024 wordt ongetwijfeld hét jaar van de Haagse band. De toon is in elk geval gezet met een uitverkocht optreden in de Melkweg, een aankomende show op Eurosonic Noorderslag 2024 en lovende reacties op de eerste EP Tragedie. De volgende release is inmiddels alweer op komst. EP Sociale Zaken, die op 19 januari verschijnt, laat een geheel nieuwe kant van de heren zien: één met meer diepte, meer synths en vooral veel meer Flaire!

PraatjePAARD
Voorafgaand aan dit concert neemt Flaire plaats in de Centrale Bibliotheek om in gesprek te gaan met jou! Klik hier voor meer informatie of om jouw (gratis) plekje te reserveren.