FINALE TALENT EVENT 2011-2012

vrijdag 27 januari 2012 2012

Pop/Rock
archief
  • Grote zaal
  • 18:00
  • 18:30
Nieuwsbrief
TALENT EVENT is een coachingtraject voor jonge muzikanten uit Den Haag en omgeving (Delft, Rijswijk, Westland, Leidschendam/Voorburg, Wassenaar, en Zoetermeer).
 
De zes finalisten van de muziekwedstrijd van TALENT EVENT zijn: AlfabetNL (hiphop), B Sharp (rock), Crystal Water (rock), Kreatones (pop/rock), Mullet (rock) en Quintus (singer/songwriter).
 
Tijdens de finaleavond telt de stem van het publiek mee als zesde jurylid. De finalisten maken kans op 1.000 euro, zeven festivaloptredens, opnametijd in de Basementstudio en veel media-aandacht. 
 
TALENT EVENT wordt georganiseerd door de in 2004 begonnen R.G. Ruijs Stichting, die zich met een groot scala aan projecten inzet voor talentontwikkeling in Den Haag e.o. Niet alleen op het gebied van popmuziek, maar ook op het gebied van poëzie, literatuur en theater. De stichting is bekend van evenementen als het Bevrijdingsfestival Den Haag, Fonds 1818 Winnaarsfestival, Poëzie op Pootjes, Haags Zwingfestival, Haags Pop Podium LIVE en een groot aantal kleinschalige projecten.