zaterdag 21 oktober 2017 8361

Finale Haagse Popweek

We sluiten de Haagse Pop Week af in stijl met een smakelijke selectie van Den Haag’s finest bands in het Paard! De afterparty wordt verzorgd door een line-up uit de stal van label Antilounge. Intussen neus je wat rond in de pop-up record shop van Espresso Records en wat is er eigenlijk met de Haagse Pop Prijzen gebeurd?

 

popGratis
Archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

Band programma

20:00 Sama Cosa
Sama Cosa bestaat uit maar liefst tien Delftse, Haagse en zelfs Spaanse muzikanten die een nieuwe uitkomst creëren tussen Afrikaanse funk en latin muziek, en dat met alleen maar eigen werk.


21:00 Magic Moon (foto)
Magic Moon maakt rauwe psych overgoten met een flinke saus 60’s en 70’s bluesrock. De band surft mee op de opleving van dit genre dat ingezet is door bandjes als Sleepy Sun en Tame Impala.

22:00 King Miles
Hecht Haags-Rotterdams clubje muzikanten met een voorliefde voor indie en een passie voor songwriting schuwt de kritische noten niet.

23:00 Alcuna Wilds
Brits-Nederlandse elektronische trip rock band, gevestigd in Utrecht. Hun muziek kenmerkt zich door atmosferische soundscapes, krachtige beats, sterke melodieën en gelaagde, melancholische zangpartijen.

Antilounge release- & afterparty (presentatie: Boozy)
00:00 Hollow Wave
01:00 Nillssi
02:00 Gallus
03:00 Generate