zondag 20 maart 2022

FILM: Behind The Music met Rinus Gerritsen


‘Radar Love’
, ‘When The Lady Smiles’ of ‘Twilight Zone’. Allemaal hits die gebeiteld zitten in de Nederlandse rockgeschiedenis. Bij al deze liedjes is er een solide basis: Rinus Gerritsen. De bassist van Golden Earring is op 20 maart 2022 de hoofdgast van de film van Behind the Music in Paard. Tijdens deze interactieve filmavond vol nieuw beeldmateriaal maken we een unieke reis door de carrière van de bassist. De beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek! Een avond zonder taboes!

Behind the Music is een interviewprogramma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van hoe hij werkt. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid om zelf ook vragen te stellen aan de gasten.

poprock
Archief
  • € 10,00
  • Kleine Zaal
  • 13:30
  • 14:00

*incl € 2,50 servicekosten

Let op: vanwege de coronamaatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen. Niks in je mailbox? Stuur ons een berichtje op [email protected] 

Ik hoop dat ik later nog steeds de vrijheid heb om muziek te kunnen blijven maken waar niet alleen ik plezier aan heb, maar ook anderen.

Rinus Gerritsen – 3 voor 12