zaterdag 8 december 2018

FIESTA MACUMBA

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig van Doornroosje tot aan de grootste festivaltenten van LowLands. Na vier edities in Paard ben je inmiddels bekend met het recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu.

Maak je borst maar alvast nat voor de laatste editie van 2018.. Best for last, right?

Grote Zaal:
▸ Fiesta Macumba Soundsystem

Kleine Zaal (Salsa, Bachata & Merengue)
▸ Dj Lalo “El Bandido”

cumbiadancehallmerenguepachangaraggaetonsalsa18+
Archief
  • Early Bird €10 | Regular €12,50 | Door €15
  • Beide Zalen
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, dancehall, pachanga, salsa, merengue, bachata, kuduro, tropical bass, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur