vrijdag 4 oktober 2019

F1rstman & live band

El Prince + Emil Rosé + Nanah Dae

Tijdschema:
19:30 deur open
20:00 Emil Rosé
20:15 Nanah Dea
21:00 F1rstman

F1rstman is een Nederlands-Pakistaanse artiest, zanger en rapper die zijn Nederlandse sound met Bollywood invloeden combineert. Hij gebruikt Arabische toonladders in zijn muziek. Hij kreeg zijn grote doorbraak in 2015 met zijn hit ‘Round and Round’ en wat is dat een lekker nummer om op te dansen! Op 4 oktober kan je live genieten van zijn muziek en je heupen los gooien, want niemand kan stil zitten op de nummers van F1rstman!

Klinkt als Hiphop, Bollywood, dancebollywoodDancehiphopRapurban
Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Opgegroeid in Den Haag, maar Hassan Syed is geboren in Lahore, de tweede stad van Pakistan. Het werd al vroeg duidelijk dat hij een geboren artiest is: op zijn zesde leerde hij percussie-instrumenten spelen. Al gauw kwam hij in aanraking met musicals. Ook auditeerde hij bij Joop van den Ende voor de musical ‘The Lion King’. Zo scoorde hij op zijn elfde de rol van Simba.

De jonge artiest blijkt een geboren uitblinker. Wanneer hij door zijn theaterdocent mee wordt genomen naar een optreden van de wereldberoemde beatboxer Rahzel, wordt hij door de grootheid hemzelf op het podium geroepen om een stukje mee te doen. Vanaf dat moment heeft hij ook beatboxen opgepakt en won hij hier zelfs de Kunstbende mee.

Voorprogramma: El Prince + Emil Rosé + Nanah Dae

Op twaalf jarige leeftijd begonnen met het maken van muziek volgend in de voetstappen van F1rstman. Op zijn zestiende volle focus gezet op draaien. Nu na een aantal jaar bezig als upcoming DJ. Met twee mixtapes in de pocket, gedraaid van Den Haag tot de clubs in Mallorca. El Prince gaat de zaal in beweging zetten, dat is een ding wat zeker is.

Emil Rosé is een up and coming artiest met Turkse roots uit Schalkwijk. In 2018 tekende hij bij platenlabel At F1rst Music en lanceerde hij zijn carrière als rapper. In 2019 bracht hij drie singles uit met de nu in Nederland enorm populaire moombahton sound.

In 2015 wist ze nog De Grote Prijs van Nederland te winnen in de categorie Hip Hop. Van de harde bars tot dancehall vibes. Nanah Dae maakt duidelijk dat ze zeker een dame is om in de gaten te houden.

Ik noem mezelf artiest. Rappen, zingen, schrijven, produceren. Ik hou van een product maken, ik profileer mezelf niet als stoer of als een gangster. Dat ben ik niet

F1rstman voor de Volkskrant