vrijdag 4 oktober 2019

F1rstman & live band presents: The Entertainer

F1rstman is een Nederlands-Pakistaanse artiest, zanger en rapper die zijn Nederlandse sound met Bollywood invloeden combineert. Hij gebruikt Arabische toonladders in zijn muziek. Hij kreeg zijn grote doorbraak in 2015 met zijn hit ‘Round and Round’ en wat is dat een lekker nummer om op te dansen! Op 4 oktober kan je live genieten van zijn muziek en je heupen los gooien, want niemand kan stil zitten op de nummers van F1rstman!

Klinkt als Hiphop, Bollywood, dancebollywoodDancehiphopRapurban
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Hassan Syed groeide op in Den Haag, maar werd geboren in Lahore, de tweede stad van Pakistan. Het werd al vroeg duidelijk dat hij een geboren artiest is: op zijn zesde leerde hij percussie-instrumenten spelen. Al gauw kwam hij in aanraking met musicals, en auditeerde hij bij Joop van den Ende voor de musical ‘The Lion King’. Zo scoorde hij op zijn elfde de rol van Simba.
De jonge artiest blijkt een geboren uitblinker. Wanneer hij door zijn theaterdocent mee wordt genomen naar een optreden van de wereldberoemde beatboxer Rahzel, wordt hij door de grootheid hemzelf op het podium geroepen om een stukje mee te doen. Vanaf dat moment heeft hij ook beatboxen opgepakt en won hij hier zelfs de Kunstbende mee.

Ik noem mezelf artiest. Rappen, zingen, schrijven, produceren. Ik hou van een product maken, ik profileer mezelf niet als stoer of als een gangster. Dat ben ik niet

F1rstman voor de Volkskrant