EEK-A-MOUSE

vrijdag 2 juni 2023 2023

Eek-A-Mouse is met zekerheid één van de legendes van het Reggae genre te noemen en niet zonder reden. Al sinds 1979 weet de zanger hoge ogen te gooien met zijn unieke stijl, kwaliteit van zijn melodieën en zeer herkenbare stem. Al deze kwaliteiten zorgen ervoor dat je Eek-a-Mouse niet snel vergeet. Op 2 juni speelt hij in de Grote Zaal.

Reggae
archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:45
Nieuwsbrief

Naast het solo succes heeft Eek-A-Mouse ook een aantal prachtige samenwerkingen op zijn naam staan. Zo hoor je hem op het album Satellite van de alternatieve metal band P.O.D. en op het album For Them Asses van OPM. Één van de krachten van Eek-A-Mouse is hiermee direct duidelijk: zijn vermogen om verschillende genres moeiteloos met elkaar te verweven.

 

SUPPORT: Lion’s Sound Collective

Het voorprogramma van Eek-A-Mouse wordt verzorgd door Lion’s Sound Collective, een elektronische reggae soundsystemformatie met twee optredende artiesten. Deze avond zorgen Mr Lion ”The Selector” en Insane ervoor dat je volop kan genieten van de moderne en oude stijl reggae, dancehall en dub.
“ De band heeft het duidelijk enorm naar de zin en het speelse samenspel is een genot om te zien. De muzikanten voelen elkaar en hun frontman perfect aan, wat zorgt dat alles spontaan en ongekunsteld aanvoelt. “

Guido Segers