EEFJE DE VISSER: PREMIÈRE CONCERTFILM ‘BITTERZOET’ [UITVERKOCHT]

vrijdag 3 juli 2020 2020

Op 3 juli gaat de concertfilm ‘Bitterzoet’ van Eefje de Visser in première. Naast een (alternatieve) live show biedt deze film een bijzonder kijkje in de wereld van de artiest, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft.

PAARD vertoont op de dag van première de film op groot scherm in de Grote Zaal. Een Covid-19 proof ervaring met de beste beeld- en geluidskwaliteit die PAARD te bieden heeft. We verkopen een beperkt aantal tickets (max. 100) voor de filmvertoning. Ook geldt er in PAARD een aangepast protocol ivm Covid-19, zodat je veilig door het pand kunt bewegen op 1,5 meter. Hier ontvangen de ticketkopers van te voren mail over en op de avond zelf word je geïnformeerd over de aangepaste looproutes en dergelijke.

Het is naast het event in Paard mogelijk om op 3 juli de film vanuit huis te bekijken. Een ticket voor de stream is verkrijgbaar je via deze link. Wil je een extra donatie doen om Eefje en haar crew te steunen? Dat kan ook!

De opbrengsten van de concertfilm gaan naar Eefjes crew en muzikanten om ze door de Coronacrisis heen te helpen. Eefje wil hiermee niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring bieden die dichtbij een ‘echt’ concertbezoek komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

concertfilm electro-pop electronica film nostalgische pop pop
archief
  • Grote Zaal
  • 20:30
  • 21:00
Nieuwsbrief

Over de ‘Bitterzoet’ tour
Afgelopen januari verscheen ‘Bitterzoet’, Eefje De Visser’s vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste try-out concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet… De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan middels deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar de zangeres ‘Bitterzoet’ ook maakte.

“ Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek! “

Eefje De Visser