donderdag 12 maart 2020

EDWIN EVERS BAND

Uitverkocht, wat nu?!
Wil je toch naar een uitverkocht evenement, let dan goed op. Koop geen kaarten van aanbieders op Marktplaats of via Facebook die sinds kort tickets aanbieden. Google namen van mensen die al vaker tickets aanbieden en kijk of er meldingen zijn van fraude.

Er zijn tussenbedrijven die hun uiterste best doen om de tweedehandse markt veilig te laten lopen, maar helaas kunnen die ook geen 100% garantie bieden. Denk hierbij aan aan ticketswap.nl (max 20% bovenop de prijs). Ben je zelf verhinderd en wil je je ticket verkopen, kun je dit ook het beste doen via Ticketswap.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.
————————

EDWIN EVERS BAND
De 80’s: een decennium vol fenomenale muziek en grote gebeurtenissen. De Edwin Evers Band neemt je op donderdag 12 maart 2020 mee terug naar deze iconische jaren tijdens hun 80’s Clubtour. Ze spelen akoestische ballads en swingende hits van de grootste artiesten, met de energie en het enthousiasme dat je van het dertiental (!) gewend bent.

80scoverband
uitverkocht
  • € 29,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Edwin stouwt zoveel mogelijk nummers in zijn show: knetterharde dampende covers met elektrische bezetting afgewisseld met intiem akoestisch repertoire van derden in een nieuw jasje.

De Stentor