woensdag 16 oktober 2019

DRIVIN’ N’ CRYIN’

De door zanger Kevn Kiney opgerichte Drivin’ n’ Cryin’ beleefde met hun vurige rock grote successen eind jaren 80, begin jaren 90. Sindsdien heeft de band, met hun zuidelijke roots, onophoudelijk de wereld rond getourd en hebben ze al 13 platen uitgebracht. Afkomstig uit Atlanta maken deze muzikale veteranen pure, classic Southern rock, recht uit het hart.

americanaclassic rockRootssouthern rock
Koop tickets
  • € 15,00
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Nu, meer dan 20 jaar naar hun eerste plaat en een plekje in de Georgia Music Hall Of Fame, wordt het 14e album op 21 juni verwacht, met de naam: “Love The Life Beautiful” en met deze release is een nieuwe tour natuurlijk onmisbaar. Kevn Kinney, Tim Nielsen, Dave V. Johnson en Laur Joamets staan op 16 oktober in het Paard om Den Haag kennis te laten maken met hun onoverwinnelijke, ontembare Americana rock.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur