Dr. Lektroluv

zaterdag 30 september 2017 2017

De dokter is terug! Binnen de electro scene is deze groengemaskerde Belgische DJ een markante verschijning gehuld in een grijs jack en een ouderwetse telefoonhoorn als koptelefoon. Hij trakteert het publiek op scheurende electro, house, techno en synthpop, op zó’n briljante manier in elkaar gemixt dat hij de dansvloer uitzinnig achterlaat. Ja, laat dat sfeertje maken maar aan Dr. Lektroluv over: hij dit deed de afgelopen jaren op alle grote festivals als Rock Werchter, Lowlands, Pukkelpop en I Love Techno.

Vanwege de release van Elektrik World, een door hem samengestelde compilatie van werkelijk alle denkbare electroklassiekers (denk: Tiga, Erol Alkan, Crookers, Justice, Boys Noize), heeft de groengemaskerde Belg een ultiem feestje te vieren. En wie een feest geeft, nodigt natuurlijk gasten uit.

 

18+
archief
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00
Nieuwsbrief

FARA
Dit Nederlandse trio combineert dansbare, bijna tropische beats met melodische synthesizers, live vocalen en drums. Ondanks dat de band oogt als een traditionele driemansformatie klinken de heren als een ware

Vorig jaar tourde de bands tweemaal door China, van Hong Kong tot Beijing, waarbij ze onder andere op het legendarische MIDI festival stonden.

Mason
Mason behaalde in 2007 faam met de wereldhit Exceeder en werkte sindsdien samen met artiesten als Roisin Murphy, Run DMC, Sam Sparro en Rouge Mary (Hercules and Love Affair). Na een aantal nummer 1 hits op Beatport en een platendeal met het Island Records is Mason is hij flink aan de weg aan het timmeren. Onlangs tekende Mason bij het fameuze Defected Records, moeder van alle house labels en thuishaven van o.a. Duke Dumont en Riva Starr. Zijn nieuwste plaat Rhino is net uit en nu staat nu al #2 in de buzzchart, #3 in de coolcuts chart en is al meerdere malen gedraaid op BBC Radio One.

Tijdschema:
23:00 – 00:00 FARA
00:00 – 01:30 Mason
01:30 – 03:30 Dr Lektroluv
03:30 – 04:30 Ambivalenz

 

 

“ Een set vol opzwepende electro house met pakkende melodieën en smerige basslines en synths. “

Partyflock