DOUBLE BILL: WIEGEDOOD & TERZIJ DE HORDE

zaterdag 24 juni 2023 2023

Op 24 juni 2023 de derde harde Double Bill op rij, dit keer met black metal bands Wiegedood & Terzij de Horde.

Met Double Bill paren wij twee acts waarvan wij denken dat er een muzikale match is. Twee hoofdacts, dubbel zo veel ontdekken, dubbel plezier.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

De Belgische band Wiegedood, focust zich op de zwaardere aspecten van het leven. Zo snijden ze niet alleen de dood, maar ook de diepste smerigheid van de mensheid en samenleving aan. Met het laatste album slaan de mannen een vernieuwende weg in en horen we een experimentele kant van de band die ervoor zorgt dat je op het puntje van je stoel luistert. Met nummers als Until It Is Not en FN SCAR 16, stompt het Church of Ra collectief je in je maag en laat je duizelend achter.


Terzij de Horde
heeft altijd geprobeerd zich niet per se te beperken tot genres. De heren uit Utrecht verweven moeiteloos elementen van black metal, progressieve doom, chaotische screamo en extreme hardcore, maar deze hebben nooit gevoeld als duidelijke, unieke elementen. Integendeel, ze worden gecombineerd in een diepgewortelde, rauwe, eerlijke emotionele stortvloed; een combinatie die ook de liveshows nabootst.