DOCKTER AND THE BIGGS

woensdag 23 november 2016 2016

Op 23 november 2016 presenteren Dockter and the Biggs hun debuut-album in Paard van Troje. Na een jaar aan voorbereidingen wordt het tijd om het podium van 't Paard in lichterlaaie te zetten.

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Klinkt als?
Pulp Fiction meets Postmodern Jukebox! Say what? Een energieke band met topmusici en een gegarandeerd volle dansvloer: vlammende blazers, een all-star ritmesectie, hete vocalen en flamboyante outfits! Wil je een duik nemen in een avond vol knallende pop- en rockhits die voorzien zijn van frisse, nieuwe arrangementen? Dompel je dan onder in dit golfslagbad van rockabilly, surf, swing en meer, Dockter and the Biggs style!

Internationale musici
Deze nieuwe band van internationale musici is opgericht door bandleaders en arrangeurs Charlie Biggs (Trompet, US) en Anne Dockter (Trombone, DE). Met hun enthousiasme, passie en muzikaliteit zetten ze een echte topband neer. Maar liefst acht muzikanten hebben zich gevonden in een unieke mix van oude en nieuwe muziekstijlen. Oude en moderne hits hebben ze uitgekleed en opnieuw en super sexy gearrangeerd. Een make-over die je sprakeloos achter zal laten.

De musici die zij om zich heen hebben verzameld zijn: Joost Kroon (drums, NL), Vasilis Stefanopoulos (contrabas, GR), Michal Vanoucek (toetsen, SL), Karin Canters (Zang, NL), Michael Strobel (gitaar & vocalen, DE) en Dennis te Woerd (saxofoons, NL).