woensdag 23 mei 2018

DI-RECT

Vanwege het grote succes van de show op 24 mei, is er nu een EXTRA SHOW op 23 mei. 

Na het succes van hun release “Rolling With The Punches” (lees: Edison nominatie en stampvolle Afas Live) is het nu eindelijk tijd voor DI-RECT om het land in te trekken met de gelijknamige clubtour “Rolling With The Punches”. Na een reis van 10 shows komen de Hagenezen op 24 mei ‘thuis’ in het Paard.

Info omtrent de voorverkoop

Zorg dat je op tijd een Paard-account hebt aangemaakt op de website, ruim voor de kaartverkoop start. Zo ben je tegen de tijd dat de verkoop start helemaal klaar om tickets te bemachtigen. 
In weekenden is ons kantoor niet bereikbaar via de telefoon of mail. Wél kun je ons een berichtje via facebook messenger sturen. Je vraag wordt hier zo snel mogelijk beantwoord. 

Archief
  • € 20,00
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met een inmiddels 9 koppige band hebben de mannen een bizar repertoire weten op te zetten. Denk aan blazers, strijkers en in deze tour ook uitgebreide visuals, een experiment wat is ontstaan bij hun show in de Afas en duidelijk naar meer smaakte. 23 mei is dus een thuiswedstrijd, maar elke keer weer een bijzondere show. Met nieuwe nummers en elementen word je óók deze show weer compleet omver geblazen. Pinky Promise.

De support van DI-RECT is Someone! Misschien zegt deze naam je nog niet zoveel, want het is het gloednieuwe project van Tessa Rose Jackson. De dromerige psych-pop nummers overspoelen je met vrolijkheid, waarin haar creativiteit doorklinkt. Inmiddels heeft ze al drie nummers uitgebracht onder dit alias met bijzondere, bijbehorende clips. De video’s zijn kleine films en met het nummer ‘The Deep’ sleepte ze zelfs een nominatie voor een Edison in de wacht! Begin je avond goed en kom lekker op tijd voor deze veelbelovende act.

Foto:  www.nathanreinds.nl
Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend

Edison nominatie over “Rolling With The Punches”