DEWOLFF

vrijdag 1 februari 2019 2019

Tijdschema:
19:00 DJ Wim Behre
19:30 Swedish Death Candy
20:50 DeWolff

DeWolff is het driekoppige rock ’n roll monster uit het diepe zuiden van het land. Een vuurspuwende liefdesbaby van de grote 70’s rockbands, maar met psychedelische invloeden; denk aan Leon Russel meets Deep Purple. Al meer dan 10 jaar blaast het trio alle podia kapot met hun energieke shows. Hongerig, meedogenloos en altijd op zoek naar de volgende prooi.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

In mei van dit jaar bracht het trio hun 6e studio album uit. ‘THRUST’ is een exacte weergave van de DeWolff-live-ervaring gecombineerd met studio experimenten. Een vertegenwoordiging van het rock ’n roll geluid anno 2018. Op de eerste februari dag van 2019 komt de band ook ons compleet omver blazen. Is het al bijna zo ver?

DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2018 uiterst zeldzaam is.

Swedish Death Candy is psychedelisch, niet veel bands kunnen opscheppen om melodische krachten te kunnen combineren met krakende zwaarte, en breinbekende dynamiek. En ze staan ​​op het punt om dit te bewijzen met de gloednieuwe video voor ‘Last Dream’ en de aankondiging van hun titelloze debuutalbum die gepland staat voor 10 november.

DJ Wim Behre
Voor, tussendoor en na de show zal Dj Wim Behre de lekkerste vinyl platen draaien die je nodig hebt om warm te worden!

“ Bovenop de geweldige liedjes en de muzikaliteit van Pablo, Luka en Robin, was de band in staat om de energie en passie van de liveoptredens van de band op plaat te vangen. (9 / 10) “

Maxazine