vrijdag 6 november 2020

DEWOLFF [UITVERKOCHT]

Update over Corona maatregelen: De show gaat door in een 30 personen setting. De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht over het annuleren + refunden van hun tickets en over de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de 30 personen setting. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]. 

Deze show is uitverkocht, maarrrrr daarom doen we er juist gewoon nog eentje!
Tickets voor extra show van DeWolff in PAARD vind je hier.

Wat is toch dat bluesy, hammondorgel gedreven, stuwende geluid waar je niet omheen kunt? Roger Glover dacht dat het zijn eigen Deep Purple was en ook Seasick Steve waande zich terug in de 70’s bij een concert van The Allman Brothers. Maar nee, het is geen band uit de seventies; het is Dewolff. Drie heren uit Limburg die muziek ademen. Drums, gitaar en hammondorgel zijn meestal de enige ingrediënten die het drietal nodig lijkt te hebben.  Inmiddels is deze vuurspuwende orgelrockband een graag geziene gast op podia en festivals door het hele land. Op 6 november staat DeWolff op de planken van het podium in de Grote Zaal.

Bluesbluesrockrock
Archief
  • € 30,50
  • € 30,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 18:30
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het Limburgse drietal speelt nu al een jaar of tien in de Eredivisie van de Nederlandse popmuziek. Gitarist Pablo van de Poel werd tweemaal uitgeroepen tot beste gitarist van Nederland. Vanaf 2008 bracht de band een EP en acht albums uit. Het laatste van die albums ‘The Tascam Tapes’ kwam begin 2020 uit en klinkt beduidend anders dan eerder materiaal. In plaats van hammondorgels en drumstellen zijn op deze plaat enkel draagbare instrumenten en obscure drumsamples te horen. Ook is de plaat, zoals de titel doet vermoeden, opgenomen met een 4-sporen cassetterecorder.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

De rest van de show klinkt DeWolff puntiger, groovier en directer dan we ze ooit hebben gehoord.

3voor12, op Lowlands