DEWOLFF [uitverkocht]

vrijdag 2 februari 2024 2024

Het powertrio DeWolff behoort tot al het beste wat de Nederlandse rockindustrie te bieden heeft. Meeslepend en verrassend, ieder nummer van de band neemt je mee op een psychedelisch blues rock avontuur. Met een indrukwekkende reeks aan festivals, succesvolle tours en prachtige albums op hun naam is het tijd voor een nieuwe tour, waarbij de heren op 2 februari 2024 in Den Haag neerstrijken.

archief
  • €31,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Op 3 februari jongstleden bracht DeWolff hun nieuwste plaat Love, Death & In Between uit, die al snel werd opgepakt door recenserend Nederland en met niets meer dan lof werd omschreven. En dat is niet voor niets. Nog nooit eerder klonk het rockmonster zo vurig, avontuurlijk en gestroomlijnd.

Support: Wim Behre
Platendraaier Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll. Dansbaar, tot tranend roerend en boven alles, steengoed. Op vrijdag 2 februari is de enige echte Platendraaier te zien als support bij DeWolff.

Support: MOOON
Stap in de tijdmachine van MOOON en laat je meevoeren naar de gloriedagen van psychedelische muziek uit de jaren 60 en 70.  De band, een heus Brabants powertrio, bestaat uit de broers Tom en Gijs de Jong en hun neef Timo van Lierop. Samen proberen ze zo authentiek mogelijk te werken, terwijl ze dieper in het konijnenhol van experimenteren duiken.

“ DeWolff is een rockende machine waarbij geen tandwiel uit de rails loopt. “

Robert van Gijssel